• Uživatelské galerie V.I.P.
 Arielll
Chcete zde být uvedeni?

Italský sněhový krém - lahodný máslový krém, vhodný pod potah

Recepty pro naplnění korpusu nebo polevy na dorty pro dokonalejší chuť

Moderátor: MajkaZajka

Italský sněhový krém - lahodný máslový krém, vhodný pod potah

Nový příspěvekod tomasfrost » 18. únor 2017, 15:31

Italský sněhový krém je máslový krém, který je nastavený šlehanými bílky. Není tak moc sladký a je velice vhodný pod potah.
Na tento recept je velmi vhodné používat kuchyňský robot. Nejen, že vám ušetří práci, ale čas a hlavně většinu starostí.

400g cukr krystal
125ml vody
8 velkých bílků pokojové teploty
454g másla pokojové teploty
1 lžička vanilkového extraktu

Cukr svařte s vodou, dokud nedosáhne sirup teploty 110°C. V tu chvíli okamžitě začněte šlehat bílky dotuha. Jakmile dosáhne teplota sirupu 115°C odstavte ho z plotny a pomalu nalévejte do sněhu, stále šlehejte.
Šlehejte, dokud sníh nevychladne na pokojovou teplotu. Začněte pomalu po kouscích přidávat máslo. Šlehejte dokud není vše hladce spojeno. Přidejte extrakt zamíchejte a máte hotovo! :hop:

Krém se velice dobře ochucuje rozpuštěnou čokoládou, ovocným pyré, ochucovacými pastami. Taky se dobře barví. Má konzistenci tak akorát na potírání.

Obrázek
tomasfrost
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Obrázky: 3
Registrován: 15. únor 2017, 01:04
Zůstatek v hotovosti: 111.01
Věk: 14
Křestní jméno: Tomáš

Re: Italský sněhový krém - lahodný máslový krém, vhodný pod potah

Nový příspěvekod mivi » 28. duben 2017, 08:18

Tento krém mne zaujal.Vypadá dost dobře, děkuji za recept. :thanks:
Uživatelský avatar
mivi
Mise přispivatel dokončena
Mise přispivatel dokončena
 
Příspěvky: 1606
Obrázky: 418
Registrován: 3. červenec 2009, 07:13
Zůstatek v hotovosti: 720.68
Bydliště: Vsetín
Věk: 63
Křestní jméno: Máťa
Specializace: Od všeho něco

Re: Italský sněhový krém - lahodný máslový krém, vhodný pod potah

Nový příspěvekod Gabča60 » 16. květen 2017, 10:37

tento krém je výborný i na zdobení bez potahu jde s ním krásně trezírovat,perfektně drží, neroztéká se. jdou s ním dělat nádherné růže. perfektně se ochucuje. Dávala jsem do dortu višňový gel a krém jsem ochutila višňovým aroma.Dort měl obrovský úspěch.
Uživatelský avatar
Gabča60
Rozkoukávající se začátečník
Rozkoukávající se začátečník
 
Příspěvky: 62
Registrován: 21. září 2011, 21:56
Zůstatek v hotovosti: 100.59
Věk: 57
Křestní jméno: Zdenka


Zpět na Krémy, náplně a polevy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

  • Uživatelské galerie
Arielll • Jarunkabraz
Chcete zde být uvedeni?