• Uživatelské galerie V.I.P.
 Arielll
Chcete zde být uvedeni?

Pudinkový krém - vhodný pod potah

Recepty pro naplnění korpusu nebo polevy na dorty pro dokonalejší chuť

Moderátor: MajkaZajka

Jak Vám tento krém vyhovoval?

Super, vřele doporučuji
50
94%
Super, ale náročný na přípravu
1
2%
Průměrný
1
2%
Špatně se s ním pracuje
1
2%
podle receptu se to nedá vyrobit
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasů : 53

Pudinkový krém - vhodný pod potah

Nový příspěvekod Arielll » 29. březen 2009, 14:43

  • 600 ml mléka
  • 2 pudinky
  • cukr dle chuti (přibližně 200 g)
  • 1 a půl másla

V mléce rozmícháme pudinkové prášky a uvaříme pudinkovou kaši. Přikryjeme igelitem (aby se nám nevytvořil škraloup) a necháme vychladnout.
Pak pudink vyšleháme do hladka a po kouskách přidáváme máslo, přisypáváme cukr a přitom šleháme.
Všechny suroviny musí mít stejnou (nejlépe pokojovou) teplotu, aby nedošlo ke sražení.
Jestliže k tomu dojde, nahřejeme krém v horké lázni a znovu důkladně vyšleháme.


Tento krém je vhodný na potahované dorty.
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8965
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.03
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 46
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Radka » 6. duben 2009, 23:10

Poslední dobou jsem chtěla nějakou změnu - stále dělám krém s vařenou kaší..zkoušela jsem jahodový,kokosový ,mandlový atd .Dělala jsem ho stejně jako ty -akorát já šlehám máslo a po lžících přidávám puding,krém je hladký-namažu dort,vychladim,potáhnu a druhý den se mi prostě zdá že je sražený.Nikdo si zatím nestěžoval ,ale mě se to nelíbí...Ten s tou kaší z mouky vypadá v dortu vedle tady toho supr...Tak nevím :valecek: :valecek:
Uživatelský avatar
Radka
Mise přispivatel dokončena
Mise přispivatel dokončena
 
Příspěvky: 1127
Obrázky: 590
Registrován: 24. březen 2009, 00:35
Zůstatek v hotovosti: 1857.47
Bydliště: Louny
Věk: 48
Křestní jméno: Radka
Specializace: Přej a bude Ti přáno :-)

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Arielll » 6. duben 2009, 23:29

Radko, já ho také nerada dělám. Z deseti pokusů se mi 8x srazí už při šlehání. A přitom se snažím dodržovat zásadu stejné teploty všech surovin. Takže bych také uvítala nějakou zaručenou radu někoho, kdo s tímto krémem nezápasí.
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8965
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.03
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 46
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Reni74 » 15. duben 2009, 16:32

Tento krém používam často, len na 6 dcl mlieka dávam 50 dkg masla. Maslo používam iba Senna od Zeelandii, s iným margarinom sa mi tiež zvyklo zraziť, ale zo Sennov nie.
Uživatelský avatar
Reni74
Pokročilý začátečník
Pokročilý začátečník
 
Příspěvky: 173
Obrázky: 121
Registrován: 29. březen 2009, 21:12
Zůstatek v hotovosti: 137.23
Bydliště: Levice
Věk: 43
Specializace: Pečenie je moje hobby

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Bulíček » 15. duben 2009, 16:35

Já ho dělávám a nesráží se mi. Nechám pudink vystydnout a máslo vyndám a nechám je vedle sebe na stole delší dobu, aby měly stejnou teplotu. Pak šlehám máslo s moučkovým cukrem a do toho pomalu zašlehávám pudink. A to je vše. Jen - já používám už jen máslo, ale zase je mi celkem jedno, jaká je to značka. Dřív jsem používala Heru a taky mi to nedělalo problém. No občas se srazí, ale je to výjimečně. To pak nahřeju nad parou a ušlehám a je to.
Hlupák hledá chyby u jiných, moudrý člověk u sebe.
Uživatelský avatar
Bulíček
Pečený(á)-vařený(á)
Pečený(á)-vařený(á)
 
Příspěvky: 11577
Obrázky: 1705
Registrován: 15. březen 2009, 17:19
Zůstatek v hotovosti: 68.07
V bance: 201.25
Bydliště: Praha
Věk: 49
Křestní jméno: Lucie
Specializace: cukraření, pečení, vaření

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Niky » 15. duben 2009, 16:53

Holky, mě se to taky sráží. Ne vždycky, ale občas jo. A někdy se to srazí až do druhého dne. Mám za to, že když dám dort nebo zákusky do lednice, tak že se vysráží to mláslo v krému. Ale stane se mě to jen někdy, vždycky, když mě na tom nejvíc záleží :evil: Naposledy u žloutkových věnečků do práce. Dělala jsem je stokrát, ale někdy se to srazí. Jestli je to množstvím rumu v krému, velkým chladem v lednici nebo čím nevím. Takže mě se to taky sráží :valecek:
Uživatelský avatar
Niky
Stálice
Stálice
 
Příspěvky: 3707
Obrázky: 355
Registrován: 24. březen 2009, 14:54
Zůstatek v hotovosti: 104.16
V bance: 1494.84
Bydliště: Nasavrky, okres Chrudim
Věk: 54
Křestní jméno: Veronika
Specializace: peču ráda

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Reni74 » 16. duben 2009, 15:04

Ja ked som pred pár rokmi začínala piecť tak som používala margarin z obchodu a potom som prešla na výrobky od Zeelandii a tej distribútorky čo mi nosí tovar domov som sa na tento problém pýtala že prečo sa mi margarin niekedy zrazí a niekedy nie.A ona mi hovorila ,že stane sa to vtedy ked ten margarin zamrzne,že ho majú v obchodoch v boxoch na veľkom chlade a vtedy sa tak správa,lebo ,že margariny obsahujú vela vody a to spôsobí to zrazenie.Tá distribútorka to vie od svojho otca ktorý bol potravinový technolog.Takže nemusíte sa nad tým trápiť,že kde ste spravili chybu,chyba je pri skladovaní margarinu a to či sa krém zrazí alebo nie je o šťastí či bol pred kúpou vhodne uskladnení alebo nie.

//Arielll: Reni, to je velice zajímavý příspěvek, proto ho barevně zvýrazňuji.
Uživatelský avatar
Reni74
Pokročilý začátečník
Pokročilý začátečník
 
Příspěvky: 173
Obrázky: 121
Registrován: 29. březen 2009, 21:12
Zůstatek v hotovosti: 137.23
Bydliště: Levice
Věk: 43
Specializace: Pečenie je moje hobby

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Niky » 16. duben 2009, 22:02

No jo, to by mohlo být. A myslíte si, že to tak funguje i u másla? Že by ho prodávali třeba už jednou mražené a pak ho prodávali jakože čerstvé? Já totiž do tohoto krému nedávám margaríny, ale máslo.
Uživatelský avatar
Niky
Stálice
Stálice
 
Příspěvky: 3707
Obrázky: 355
Registrován: 24. březen 2009, 14:54
Zůstatek v hotovosti: 104.16
V bance: 1494.84
Bydliště: Nasavrky, okres Chrudim
Věk: 54
Křestní jméno: Veronika
Specializace: peču ráda

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod danda » 4. květen 2009, 18:02

Niky, funguje to i u másla (margaríny na krém nepoužívám). Mám stejné zkušenosti, které píše Reni74. Když koupím máslo na krém, vždy ho dávám do přihrádek ve dveřích nebo do šuplíků vespod ledničky. Nikdy ne až k zadní stěně, aby nenamrzlo.
Uživatelský avatar
danda
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 13
Obrázky: 6
Registrován: 17. duben 2009, 20:51
Zůstatek v hotovosti: 90.05
Věk: 48

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod henka » 5. květen 2009, 12:00

Tak nevím :nechapu: Moje zkušenost je, že sražení dělá cukr, kakao a rum v máslu. Mám zásoby másla a hery jedině v mrazáku, protože žiju v zapadákově bez obchodu.
Můj osvědčený postup: než začnu vyndám tuky z mrazáku. Na 1/2 l mléka dávám 2 pudinky, do uvařeného dám 0,5cm plátek ztuženého tuku, krupicový cukr a rum. Pořádně vymíchám až se to spojí. Tím se pudink i částečně ochladí. Přendám do větší plechové misky, na hladinu připlácnu folii - neudělá se škraloup. Postavím vedle másla a nechám tak asi 3 hodky stát v pokojové teplotě, nesmí být ledový - takže ne k oknu. Pak projedu pudink šlehačem, abych rozbourala kompaktnost "bábovičky". No a začnu šlehat máslo s herou (řežu půl na půl ale může být hery míň - líp se našlehá a na chuti to myslím neubere - všem chutná), po lžících přidávám pudink a každou dávku pořádně prošlehám. Když chci krém hnědý, vařím kakaový pudink s přidáním kakaaa do mléka nebo pak zamíchám kousek čokolády do uvařeného pudinku a trochu víc tuku - do rozpuštění. Pokud mi krém zbyde a zrovna nemám upotřebení, klidně ho šoupnu do mrazáku. Dám do sáčku - udělám z toho placku - pak je dřív rozmrazený. No někdy se hodí když třeba neodhadnu množství a zase by chybělo nebo na rychlý domácí moučník.
Uff, snad je to srozumitelně.
Uživatelský avatar
henka
Občasný přispivatel
Občasný přispivatel
 
Příspěvky: 419
Obrázky: 405
Registrován: 12. duben 2009, 01:18
Zůstatek v hotovosti: 784.25
Bydliště: okr Benešov u Prahy
Věk: 56
Křestní jméno: Jana

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Meggie » 18. květen 2009, 11:29

Dievčatá mne sa stalo asi raz, že sa mi to zrazilo. Odvtedy to robím asi tak, že do uvareného, mierne vychladeného vmiešam 1 maslo. A potom ešte do "letného" vmiešam aj zbytok. Je to krásne hladké a jemné. Nikdy nenechávam pred zašľahaním masla puding úplne vychladnúť. A nedávam čisté maslo. Dávam tak na polovicu. Margarín a maslo ale len 82%
Meggie
Mlčoch
Mlčoch
 
Příspěvky: 4
Obrázky: 0
Registrován: 18. květen 2009, 08:14
Zůstatek v hotovosti: 100.01
Věk: 38

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod OlgaC » 19. květen 2009, 20:35

Já taky dělám pudinkový krém často a nikdy se mi nesrazil, do horkého pudinku zamíchám asi čtvrtku másla do rozpuštění a po vychladnutí pudink vyšlehám se zbytkem změklého másla, jen mám někdy problém s pudinkovými hrudkami, to nevím, čím to je... :valecek:
Zeptejte se, poradím, třeba o tom něco vím.
Pokud si nevíte s čímkoli rady, napište SZ, ráda pomůžu.
Uživatelský avatar
OlgaC
Globální moderátor
Globální moderátor
Těžký závislák
Těžký závislák
 
Příspěvky: 22790
Obrázky: 6308
Registrován: 24. březen 2009, 13:36
Zůstatek v hotovosti: 1042.92
V bance: 17084.60
Bydliště: Hradec Králové
Věk: 53
Křestní jméno: Olina
Specializace: figurky, krajinkové terénní dorty, stavbičky

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Meggie » 20. květen 2009, 14:05

OlgaC kedy sa ti tie hrudky urobia? Už keď ho uvaríš?
Meggie
Mlčoch
Mlčoch
 
Příspěvky: 4
Obrázky: 0
Registrován: 18. květen 2009, 08:14
Zůstatek v hotovosti: 100.01
Věk: 38

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod KatkaU » 30. květen 2009, 21:17

Ja som sa pred týždňom rozhodla, že si budem privyrábať pečením tort ale som totálny amatér, takže tieto stránky mi veľmi pomáhajú. Do prvej objednávky som robila pudingový krém. Chuťovo bol skvelý a nemala som žiadne hrudky ani sa mi nezrazil, len sa mi na ňom roztekala K2. Môžem s ním potierať tortu aj na vrchu alebo tam mám použiť iný krém? Neviem ani pekne vyhľadiť povrch torty a ostáva taká gumová. Keď som chcela vyrovnať povrch už s K2 tak sa mi stále vracal do pôvodného tvaru. Skúšobnú tortu som robila s krémom nastav. kašou a tá bola super.

ĎAKUJEM za super stránku!!! :thanks:
KatkaU
Mlčoch
Mlčoch
 
Příspěvky: 3
Obrázky: 32
Registrován: 27. květen 2009, 12:21
Zůstatek v hotovosti: 100.00
Věk: 39

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Arielll » 30. květen 2009, 23:11

Pudinkový krém můžeš použít, ale musí v něm být dostatečné množství másla.
Moc nerozumím té otázce ohledně povrchu dortu. Hladkého povrchu docílíš, když vyválíš potahovací hmotu silnou minimálně 3-4mm.
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8965
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.03
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 46
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod KatkaU » 31. květen 2009, 09:32

Puding som robila podľa tvojho receptu. A ten povrch asi bude tou hrúbku K2. Nabudúce to vyvaľkám na hrubšie. :valecek: Ďakujem
KatkaU
Mlčoch
Mlčoch
 
Příspěvky: 3
Obrázky: 32
Registrován: 27. květen 2009, 12:21
Zůstatek v hotovosti: 100.00
Věk: 39

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Bibiana25 » 4. červen 2009, 18:52

Mne kedysi mamka poradila, ak sa mi začne zrážať krém pri miešaní, pridať ešte maslo a prešľahať. Zatiaľ to vždy zabralo, tak to snáď pomôže aj niektorej z Vás :hop:
Uživatelský avatar
Bibiana25
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 6869
Obrázky: 1103
Registrován: 20. květen 2009, 20:19
Zůstatek v hotovosti: 602.01
V bance: 98.05
Bydliště: Skalica, Slovensko
Věk: 45
Křestní jméno: Bibiana

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod mivojti » 13. červen 2009, 23:34

pocit sraženosti u pudinkových krémů je především nesprávným poměrem másla a pudinku, ideální je poměr 1:1 tedy kilo másla a kilo pudinku, nejvýše je možné kilo másla a pudink z jednoho litru mléka, tedy asi 1,3 kg. Koukněte na můj recept Máslový krém který nikdy nezklamal
Rád pomohu a poradím, samozřejmě, pokud vím. Michal
Uživatelský avatar
mivojti
Stálice
Stálice
 
Příspěvky: 3611
Obrázky: 406
Registrován: 24. květen 2009, 23:20
Zůstatek v hotovosti: 7.36
V bance: 1612.73
Bydliště: Nové Město na Moravě
Věk: 52
Křestní jméno: Michal Pavel
Specializace: krémová klasika

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Ajoun » 7. červenec 2009, 21:16

Mně se pudinkový krém taky nikdy nesrazil. Dávám do 0,5 litru mléka dva pudinky. Cukr (krystal) dávám rovnou do pudinku, jako když se vaří klasicky. Asi tak 120 g. Po vychladnutí vyšlehám pudink a přidám tak 1,5 - 2 másla. Zatím jsem s ním neměla nejmenší problém. A to ho dělám skoro pořád.
Uživatelský avatar
Ajoun
Globální moderátor
Globální moderátor
Mise přispivatel dokončena
Mise přispivatel dokončena
 
Příspěvky: 1174
Obrázky: 752
Registrován: 23. březen 2009, 13:42
Zůstatek v hotovosti: 8007.58
V bance: 3347.86
Bydliště: Pardubice
Věk: 38
Křestní jméno: Radka

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod evik29 » 17. červenec 2009, 22:36

Ja robím tiež len pudingové krémy a nemám problémy so zrazením. Do mlieka a pudingu dávam hneď kryštálový cukor a vanilkový cukor, uvarím puding a ešte do vrelého dávam 1/4 masla. Po úplnom vychladnutí vmiešam do vymiešaného masla. Zatiaľ bol vždy krásny hladký.. :dort: :dort: :dort:
Uživatelský avatar
evik29
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 26
Obrázky: 43
Registrován: 11. červenec 2009, 22:33
Zůstatek v hotovosti: 100.00
Věk: 39
Křestní jméno: Eva

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod jaja » 22. červenec 2009, 15:58

dělám ten krém takto: 300ml mléka, 1 lžíce solamylu, 1lžíce pudinku, 350g másla, 200g cukru
Cukr utřít s máslem do hladka. Dám vařit půlku mléka se solamylem, jakmile zavaří přiliju zbytek mléka s pudinkem (vařím klasicky jako pudink). Pudink nechám vychladnout při pokojové teplotě, ničím nepřikrývám, jen semtam míchám aby nevznikl škraloup. Jakmile vychladne, ručních šlehačem míchám máslo a přidávám po lžicích pudink.
Nikdy se mi nestalo že by se zdrcnul, pracuje se s ním skvěle! I v dortu vypadá pořád stejně ;)
jaja
Rozkoukaný začátečník
Rozkoukaný začátečník
 
Příspěvky: 87
Obrázky: 16
Registrován: 18. červen 2009, 13:50
Zůstatek v hotovosti: 102.54
Věk: 31

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Katusice » 29. červenec 2009, 09:49

Tento krém jsem dělala na svůj první potahovaný dortík a nemůžu si pomoct, ale marcipán mi tekl. Nevím, asi jsem někde udělala chybu. Není ani tak moc chutný. :nechapu:
...pořád se člověk učí...
Uživatelský avatar
Katusice
Mise přispivatel dokončena
Mise přispivatel dokončena
 
Příspěvky: 1011
Obrázky: 454
Registrován: 22. červen 2009, 14:13
Zůstatek v hotovosti: 21.00
Věk: 36
Křestní jméno: Katka
Specializace: snad už mi to jde

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Léňa » 28. srpen 2009, 16:47

Já jej dělám 250ml mléka ,jeden pudink ,dvě lžíce cukru,rum podle chuti -uvařím hustou kaši a přikryju folii.S :souhlas: tudené to vyšlehám.Pak zvlášť vyšlehám změklé máslo a postupně do toho přidávám vyšlehaný pudink .
Dělávám ho do dortu často a nikdy se mi ještě nesrazil a máme ho moc rádi,není tak hutný :tleskam:
Naposledy upravil Léňa dne 28. srpen 2009, 22:24, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Léňa
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel
 
Příspěvky: 771
Obrázky: 244
Registrován: 28. srpen 2009, 09:33
Zůstatek v hotovosti: 662.98
Bydliště: Olomouc
Věk: 42
Křestní jméno: Lenka

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod Bulíček » 28. srpen 2009, 21:44

No já bych řekla, že je zbytečné dávat půl na půl pudinkový prášek a solamyl, protože pudinkový prášek se dělá ze škrobu a je ochucený a ovoněný, zatímco solamyl je prostě jen škrob, takže nevidím rozdíl ve vlastnostech, spíš jen, že solamyl je bez chuti a vůně... :nechapu:
Hlupák hledá chyby u jiných, moudrý člověk u sebe.
Uživatelský avatar
Bulíček
Pečený(á)-vařený(á)
Pečený(á)-vařený(á)
 
Příspěvky: 11577
Obrázky: 1705
Registrován: 15. březen 2009, 17:19
Zůstatek v hotovosti: 68.07
V bance: 201.25
Bydliště: Praha
Věk: 49
Křestní jméno: Lucie
Specializace: cukraření, pečení, vaření

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod vikulda » 15. září 2009, 09:20

Já ho dělám poměrně často, nikdy se mi nesrazil, dávám pouze pudinky Dr. Oetker.
Známá používá levnější pudinky jných značek a srážel se jí, tak začala také s Oetkerem a v pohodě.. :hop:
Hodně výrobků používám od Oetkera, má je opravdu kvalitní.
Uživatelský avatar
vikulda
Mise přispivatel dokončena
Mise přispivatel dokončena
 
Příspěvky: 1280
Obrázky: 268
Registrován: 14. červenec 2009, 11:08
Zůstatek v hotovosti: 872.01
Bydliště: Kladno
Věk: 34
Křestní jméno: Monika
Specializace: Nadšený začátečník..

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod klekanda » 24. říjen 2009, 15:14

Já dělám velmi často pudinkový krém a taky se mi nesrazil.
Dávám 2 pudinky na 0,5 l mléka, po uvaření trochu posypu povrch moučkovým cukrem, aby se neudělal škraloup. Nechám si vyndané máslo, aby mělo pokojovou teplotu a vůbec nevadí zda bylo zmrazené nebo ne. Po vychladnutí pudinku do něj zašlehám trochu pískového cukru. Pak vyšlehám 1,5 - 2 másla s cukrem a do toho zašlehám po lžících pudink. A podle toho jakou chci chuť, tak tam přidám rum, nebo oříšky, kakao prostě co mě napadne.
Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl.
A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je
a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Uživatelský avatar
klekanda
Globální moderátor
Globální moderátor
Stálice
Stálice
 
Příspěvky: 3827
Obrázky: 668
Registrován: 23. březen 2009, 15:57
Zůstatek v hotovosti: 6582.23
V bance: 6768.64
Bydliště: Praha
Věk: 69
Křestní jméno: Eva

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod MonaLiza » 10. listopad 2009, 13:35

Já používám často tento recept. Nejlepší zkušenost mám s máslem od Zlaté Hané. Ten se mi nikdy nesrazil. Jednou jsem použila jiné máslo a byla to katastrofa :valecek:
Uživatelský avatar
MonaLiza
Občasný přispivatel
Občasný přispivatel
 
Příspěvky: 367
Obrázky: 107
Registrován: 23. září 2009, 20:59
Zůstatek v hotovosti: 285.89
Bydliště: Teplice
Věk: 46
Křestní jméno: Simona

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod pavlucha » 21. listopad 2009, 21:57

Ahoj holky koukám jak zápasíte s pudinkovým krmem já si ho nemohu vynachválit.Dělám hio stále je velmi oblíbený a hlavně je brzy hotový.Den předem si uvařím pudink-2 hrníčky mléka ,2 pudinky,cukr-nechám vystydnot přes noc pod utěrkou,aby se neudělal škraloup.a přes noc vyndám másla z lednice.Ráno druhý den,nejprve rozšlehám samotné máslo 1 a půl a poté zašlehám pudink.krémik je výbornej :hop:
Uživatelský avatar
pavlucha
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 16
Obrázky: 27
Registrován: 20. říjen 2009, 19:55
Zůstatek v hotovosti: 102.00
Věk: 38
Křestní jméno: Pavlína

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod annipetra » 5. leden 2010, 22:12

TAk jsem poprvé pekla a krém je luxusní, než mi vychladl puding tak jsem vedle něj nechala nějaké dvě hodiny máslo. Žádné sražení neproběhlo. :tleskam:
Uživatelský avatar
annipetra
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 34
Obrázky: 29
Registrován: 28. prosinec 2009, 20:58
Zůstatek v hotovosti: 149.94
Bydliště: Milovice
Věk: 34
Křestní jméno: Anička

Re: Pudinkový krém

Nový příspěvekod annipetra » 13. leden 2010, 21:49

Opět jsem dělala krémík, ale už se mi nechtělo natírat korpus tak jsem to nechala až na ráno. Při výrobě super, ale jak se začal natírat bylo vidět že se po promíchání srazil, takze hned s ním na plotýnku a nahřát a našlehat a vše bylo zas tak jak má být :hop:
Uživatelský avatar
annipetra
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 34
Obrázky: 29
Registrován: 28. prosinec 2009, 20:58
Zůstatek v hotovosti: 149.94
Bydliště: Milovice
Věk: 34
Křestní jméno: Anička

Další

Zpět na Krémy, náplně a polevy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

  • Uživatelské galerie
Arielll • Jarunkabraz
Chcete zde být uvedeni?