• Uživatelské galerie V.I.P.
 Arielll
Chcete zde být uvedeni?

Svatební "nahý " dort

Chcete-li se na něco zeptat a nepodařilo se Vám danou informaci u nás dohledat, založte si zde vlastní téma a vzneste dotaz.
Poznámka: dotazy by se měly týkat pečení/vaření Technické problémy se stránkami se řeší jinde

Moderátor: OlgaC

Pravidla fóra
Nezapomínejte výstižně pojmenovat název tématu.
Témata pojmenovaná např: "Prosím pomoc" nebo "Potřebuji poradit" mohou být bez dalších upozornění vymazána.
!! Než se zeptáte: zkusili jste nejprve funkci HLEDEJ (vpravo nahoře)?. Je velice obtížné odpovídat stále dokola na ty samé otázky, které jsou již na fóru dávno zodpovězeny.
A jste v poradně, každý pochopí, že chcete poradit. Není tedy nutné to v nadpisu zdůrazňovat.

Nahý dort

Nový příspěvekod lvicek » 15. listopad 2015, 10:58

Milé dámy,
je nějaký fígl na "naháče" aby neosychal ? Pokud jsem dělala jednopatrový pro rodinu,tak byl prostě pod poklopem a pak se rovnou snědl... Ale měla bych dělat svatební pro 60 lidí,tak nevím jestli do toho jít abych se z toho já nezbláznila a nevěsta byla zklamaná :nechapu: Máte s tím někdo nějaké zkušenosti ? Mockrát :thanks: a přeji krásnou a ničím nerušenou neděli :kava: Michaela
lvicek
Diskutující začátečník
Diskutující začátečník
 
Příspěvky: 143
Obrázky: 371
Registrován: 23. září 2011, 11:45
Zůstatek v hotovosti: 313.98
Bydliště: Zdice
Věk: 41
Křestní jméno: Michaela

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod malinkajana » 15. listopad 2015, 15:09

Míšo,neboj se,určitě neoschne.Pokud se dostatečně provlhčí,tak nemůže tak rychle oschnout.Pak je tam krém,který mu dodá taky nějakou vlhkost a pokud budeš dělat patrák,tak tam patrně dáš nějaké ovoce dokola,né? Takže opět zabrání osychání.
Já dělala patrový pro mamku a byl moc dobrý,jedli jsme ho snad tři dny a suchý teda nebyl.
Uživatelský avatar
malinkajana
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8561
Obrázky: 925
Registrován: 9. leden 2010, 19:37
Zůstatek v hotovosti: 1559.22
Bydliště: Kuřim
Věk: 54
Křestní jméno: Jana
Specializace: amatérská cukrářka a pekeřka

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod lvicek » 15. listopad 2015, 16:20

:kytka: Moc děkuji za odpověď a mohu se ještě zeptat,čím jsi vlhčila? Mně napadlo rozprašovačem rum...
lvicek
Diskutující začátečník
Diskutující začátečník
 
Příspěvky: 143
Obrázky: 371
Registrován: 23. září 2011, 11:45
Zůstatek v hotovosti: 313.98
Bydliště: Zdice
Věk: 41
Křestní jméno: Michaela

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Nobstice » 15. listopad 2015, 19:28

Jani podle mě jde Míše spíš o to, aby zabránila osychání korpusu z boku, tam, kde není ovoce. Tam bych se toho taky bála. V práci co máme řezy, tak ty na kraji teda oschlé jsou a není to nič moč. Uvnitř je to v pohodě, ale tam kde nejsou boky chráněny rantlem plechu nebo okolními řezy, tak to prostě korá...
Máš - li něco na srdci, napiš tetce Nobstici
Pokud si nevíte s čímkoliv rady, napište SZ, poradím, pomůžu :-)
Číhám, číhám, na všechno se dívám. Oko mám bystré a jazyk břitký, leč srdce dobré - i když píšu výtky.
Uživatelský avatar
Nobstice
Globální moderátor
Globální moderátor
Těžký závislák
Těžký závislák
 
Příspěvky: 21918
Obrázky: 1635
Registrován: 26. březen 2009, 11:30
Zůstatek v hotovosti: 3406.09
V bance: 5016.95
Bydliště: Chomutov
Věk: 51
Křestní jméno: Lenka
Specializace: Dort má mít hezkou podložku a pěkné pozadí

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod malinkajana » 15. listopad 2015, 20:07

Leni,my ho měli v lednici fakt 3-4 dny a naprosto pohoda. Já myslím,když se to prokape,tak můžou oschnout fakt maximálně ty okraje,ale ne moc. A taky bych na to upozornila dotyčné,že pokud nebude dort potažený,tak s tím musí eventuálně počítat. Ale fakt bych se toho nebála.

Míšo,já provlhčuju dorty normálně mašlovačkou..naředěným rumem,ovocnou šťávou,naředěným frutafillem,kávou..dle toho jaký mám korpus a krém. A provlhčuju teda hodně.
Uživatelský avatar
malinkajana
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8561
Obrázky: 925
Registrován: 9. leden 2010, 19:37
Zůstatek v hotovosti: 1559.22
Bydliště: Kuřim
Věk: 54
Křestní jméno: Jana
Specializace: amatérská cukrářka a pekeřka

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Evca123 » 15. listopad 2015, 21:25

Vím, že svatebák dělala Lenka kvitek a z osychání měla taky strach. Promazané korpusy vezla na místo ve folii a skládala dohromady až chvilku před konzumací, aby byla jistota, že nebudou boky okoralé. Dělala navíc ten, kde jsou hrany ořezané, takže tendence k osychání ještě větší.263439263439 Tohle je ten její dort.
Uživatelský avatar
Evca123
Mise přispivatel dokončena
Mise přispivatel dokončena
 
Příspěvky: 1208
Obrázky: 724
Registrován: 12. červen 2012, 13:20
Zůstatek v hotovosti: 944.25
Bydliště: Praha
Věk: 40
Křestní jméno: Eva
Specializace: kytičky já ráda

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod kvitek » 15. listopad 2015, 23:47

Jak píše Evča. Zabalit do fólie, sestavit před předáním a taky jsem vlhčila. Jinak jsem ho sestavovala už doma a v lednici byl asi 2-3 hodiny jen tak. Na místě jsem zdobila květiny a i to mi stačilo :). Myslím, že by vydržel tak ten půl den úplně v pohodě. Jen mějte na mysli, že tyto dorty velice rády natáhnou aroma z lednice ač je třeba jen na dorty.
Nebo třeba dát do akorátní krabice a tu řádně obmotat fólií a takto skladovat v lednici už sestavený. Třeba by to neoschlo, záleží na lednici a korpusu ale já měla strach, protože nedělám vyloženě korpusy s olejem.
Uživatelský avatar
kvitek
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel
 
Příspěvky: 845
Obrázky: 522
Registrován: 1. červenec 2012, 08:21
Zůstatek v hotovosti: 496.23
Věk: 36
Křestní jméno: Lenka

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod lvicek » 17. listopad 2015, 21:57

Moc vám všem děkuji za odpovědi a pomoc :kytka: Jak píše Nobstice bojím se těch okrajů ;) Budu se držet vašich rad a uvidíme... krásný večer všem :kava: :kava:
lvicek
Diskutující začátečník
Diskutující začátečník
 
Příspěvky: 143
Obrázky: 371
Registrován: 23. září 2011, 11:45
Zůstatek v hotovosti: 313.98
Bydliště: Zdice
Věk: 41
Křestní jméno: Michaela

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Niky » 13. únor 2016, 20:57

Oživuji tuto debatu. Jaképak máte nové zkušennosti? Nevěsta si přeje dort tohoto typu a já dost váhám, jestli mám kývnout.
Uživatelský avatar
Niky
Stálice
Stálice
 
Příspěvky: 3707
Obrázky: 355
Registrován: 24. březen 2009, 14:54
Zůstatek v hotovosti: 104.16
V bance: 1494.84
Bydliště: Nasavrky, okres Chrudim
Věk: 54
Křestní jméno: Veronika
Specializace: peču ráda

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Jaruš » 15. únor 2016, 10:52

No Verčo já zkoušela naháče jen tak na doma, abych věděla. A musím říct, že to chtělo více preciznosti, než u norám potaženého, je tam vidět špatné prokrojení, špatné promazání, no prostě všechno. Než na to kývneš zkus si doma jen tak na nějakou domácí oslavu a podle toho uvidíš ;)
Uživatelský avatar
Jaruš
Globální moderátor
Globální moderátor
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 5310
Obrázky: 484
Registrován: 16. duben 2010, 18:10
Zůstatek v hotovosti: 7816.51
Bydliště: Vilémovice - okr.Blansko
Věk: 41
Křestní jméno: Jaroslava
Specializace: Lehárko v lese :-)

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod malinkajana » 15. únor 2016, 11:16

Já bych se toho nebála,stačí místo promazání naplnit dort sáčkem s ozdobnou trubičkou a hned je o hezčí. Dozdobit čerstvým ovocem a kytičkama a je to. Mě se naháči teda líbí.
A je toho plný NET.
Ale vyzkoušet na rodinou oslavu taky doporučuju.
Uživatelský avatar
malinkajana
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8561
Obrázky: 925
Registrován: 9. leden 2010, 19:37
Zůstatek v hotovosti: 1559.22
Bydliště: Kuřim
Věk: 54
Křestní jméno: Jana
Specializace: amatérská cukrářka a pekeřka

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod EKrausova » 15. únor 2016, 15:13

Veru ja súhlasím s Janinkou do bodky- vyskúšaj ako ti to pôjde a potom sa podľa toho rozhodni :mala:
je pravda, že naháčika som robila len jeden krát a ešte sama sebe, ale keď si dáš záležať a nebudeš v časovom prese ako ja- korpus prekrajujem cukrárskou strunou, takže je rovný a všetky diely sú rovnako vysoké a krém som dávala špičkou- ale osobne sa mi páčia aj torty len tak akoby "ledabolo" naplnené, kde krém akoby vytekal- záleží ale samozrejme na konkrétnej osobe.
262093262093
Na letnú svadbu keď je na výber ovocie aj kvety je podľa mňa naháčik ako stvorený (a netreba vyhadzovať kvantá drahej poťahovky, ktorú veľa ľudí nemusí)
život nie je to čo chceš, ale to, čo vydržíš
Uživatelský avatar
EKrausova
Globální moderátor
Globální moderátor
Pečený(á)-vařený(á)
Pečený(á)-vařený(á)
 
Příspěvky: 13445
Obrázky: 581
Registrován: 29. červenec 2011, 15:04
Zůstatek v hotovosti: 75.21
V bance: 6086.64
Bydliště: Martin, Slovensko
Věk: 57
Křestní jméno: Eva
Specializace: preklepy

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod kvitek » 22. únor 2016, 16:10

Jak holky říkají. Není to jen tak. Já ještě seřezávám vršek, tu krustu, aby byly všechny pláty stejné. Musí se dávat pozor když se vytahuje z formy, aby se boky neodlouply. Krém se mi také víc líbí když je jen tak naplácaný, ale to je na tom to nejtěžší. Nejlépe to jde asi lžící. Jinak bych doporučila alespoň co to půjde obalit fólií a když se prokape, tak neoschne. Nicméně bych ho pekla tak den předem, víc raději ne. Dort se většinou zdobí ovocem a ač se zdá, že je to jednoduchý dort a možná i levnější, tak fakt není. Nicméně záleží jak si na tom kdo dá záležet :). Vyšší dort je lepší vyztužit nejen kolíky, ale středovou tyčí. Přece jen, nikdy nevím kdo s tím a jak pojede a řekla bych, že naháč není tak stabilní. :)
Uživatelský avatar
kvitek
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel
 
Příspěvky: 845
Obrázky: 522
Registrován: 1. červenec 2012, 08:21
Zůstatek v hotovosti: 496.23
Věk: 36
Křestní jméno: Lenka

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Niky » 23. únor 2016, 10:01

Přesně. Moje obavy jsou následující: vytáhnu dort z formy a bude okousaný. Prostě se to někdy stane. Když se obmazává, tak o nic nejde, ale u naháče by to mělo být perfektní. Tam se nic neschová. Dále - aby krém byl přirozeně naplácnutý, ale hezky. Tzn. nemůže to být jen tak kde vyleze, ale umně naaranžovaný. A dál aby byl dort stabilní a nesklouzl. Počítala jsem s tím, že ho povezu rozložený a složím a dozdobím namístě. Ale pořád váhám, jestli na to kývnout. Další obavu mám přesně z toho, že si každý myslí, že je to snazší a levnější varianta. A ono ne. Levnější o potahovku to ano. Ovšem to není vše. Takže moc váhám.
Uživatelský avatar
Niky
Stálice
Stálice
 
Příspěvky: 3707
Obrázky: 355
Registrován: 24. březen 2009, 14:54
Zůstatek v hotovosti: 104.16
V bance: 1494.84
Bydliště: Nasavrky, okres Chrudim
Věk: 54
Křestní jméno: Veronika
Specializace: peču ráda

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod zdenka52 » 24. únor 2016, 20:16

Holky nemůžu vám zkušeným dortařkám moc radit,ale co mám na svých korpusech úplně dokonalý,tak jsou to boky .Co šplíchám formy Carlexem ,tak boky korpusů jsou po vyklepnutí z formy rovné a hladké jak dětská prdelka.Myslím,že je to tím Carlexem .
zdenka52
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 41
Registrován: 14. duben 2012, 15:55
Zůstatek v hotovosti: 100.40
Věk: 65
Křestní jméno: Zdeňka
Specializace: začátečnice

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Jaruš » 25. únor 2016, 22:09

Zdeni a v čem pečeš- v ráfku, nebo ve formě?
Uživatelský avatar
Jaruš
Globální moderátor
Globální moderátor
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 5310
Obrázky: 484
Registrován: 16. duben 2010, 18:10
Zůstatek v hotovosti: 7816.51
Bydliště: Vilémovice - okr.Blansko
Věk: 41
Křestní jméno: Jaroslava
Specializace: Lehárko v lese :-)

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod zdenka52 » 26. únor 2016, 07:57

Jary v ráfcích i formách,jak kdy.A žádný papír na boky nedávám.
zdenka52
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 41
Registrován: 14. duben 2012, 15:55
Zůstatek v hotovosti: 100.40
Věk: 65
Křestní jméno: Zdeňka
Specializace: začátečnice

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Jaruš » 26. únor 2016, 08:54

No já peču v nastavitelných ráfcích a právě u spoje, kde je spona, která ráfek drží, mám korpus takový horší, tak asi budu muset vyzkoušet.
Jo a taky mám pocit, že mi těsto při pečení po bocích neklouže a tím pádem se mi tvoří bubliny- uprostřed. Prostě někam to vyskočit musí a tím, že se mi to přichytne na boky, pak dělá neplechu.
Uživatelský avatar
Jaruš
Globální moderátor
Globální moderátor
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 5310
Obrázky: 484
Registrován: 16. duben 2010, 18:10
Zůstatek v hotovosti: 7816.51
Bydliště: Vilémovice - okr.Blansko
Věk: 41
Křestní jméno: Jaroslava
Specializace: Lehárko v lese :-)

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod EKrausova » 26. únor 2016, 09:37

Jaruš píše:...u spoje, kde je spona, která ráfek drží, mám korpus takový horší...

práve preto nerada pečiem v nastaviteľnej alebo otváracej forme
Jaru a to že sa sa mi cesto prichytí na boky považujem za prednosť, nemá potom kónický tvar- aj keď pripúšťam, že u naháčika to môže byť problém, že treba kraje pred vybratím z formy "odrezať"
život nie je to čo chceš, ale to, čo vydržíš
Uživatelský avatar
EKrausova
Globální moderátor
Globální moderátor
Pečený(á)-vařený(á)
Pečený(á)-vařený(á)
 
Příspěvky: 13445
Obrázky: 581
Registrován: 29. červenec 2011, 15:04
Zůstatek v hotovosti: 75.21
V bance: 6086.64
Bydliště: Martin, Slovensko
Věk: 57
Křestní jméno: Eva
Specializace: preklepy

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod Jaruš » 26. únor 2016, 14:17

Tak jestli tomu rozumím dobře- korpus z formy je dole užší než nahhoře??? Tím že klouže po bocích? zajímavé- žádnou formu se dnem nevlastním, tak je to pro mně novinka. :idea:
Uživatelský avatar
Jaruš
Globální moderátor
Globální moderátor
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 5310
Obrázky: 484
Registrován: 16. duben 2010, 18:10
Zůstatek v hotovosti: 7816.51
Bydliště: Vilémovice - okr.Blansko
Věk: 41
Křestní jméno: Jaroslava
Specializace: Lehárko v lese :-)

Re: Nahý dort

Nový příspěvekod EKrausova » 26. únor 2016, 17:35

Jaru naopak- hore má korpus o trochu menší priemer (dole sa mi prichytí o papier - pečiem až na výnimky v ráfkoch položených na plechu s pečpapierom)- ale možno to neplatí obecne ;)
život nie je to čo chceš, ale to, čo vydržíš
Uživatelský avatar
EKrausova
Globální moderátor
Globální moderátor
Pečený(á)-vařený(á)
Pečený(á)-vařený(á)
 
Příspěvky: 13445
Obrázky: 581
Registrován: 29. červenec 2011, 15:04
Zůstatek v hotovosti: 75.21
V bance: 6086.64
Bydliště: Martin, Slovensko
Věk: 57
Křestní jméno: Eva
Specializace: preklepy

Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod Lucquie » 11. duben 2016, 18:16

Prosím o radu, mám dělat svatební dort ve stylu naked cake,4 patrový viz odkaz https://www.google.cz/search?hl=cs&site ... Zm80fJM%3A
Bohužel nevím, jestli můžu boky dortu obmazat jen šlehačkou? Krém bude mascarpone.

Děkuji
Lucquie
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 35
Registrován: 25. únor 2013, 20:49
Zůstatek v hotovosti: 109.09
Věk: 26
Křestní jméno: Lucie

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod Jaruš » 11. duben 2016, 21:07

Luci já bych ho jen šlehačkou neobmazávala, občas když jsem lenošná tak rolády a řezy obmáznu buď hrkáčem a nebo šlehačkou a vždy mi to lehounce popraská- nám to nevadí, páč nakrájíme a sníme, ale myslím si, že na svatebák by bylo lepší obmazat TÍMTO krémem.
A nebo možná jen vyšlehanou rostlinkou, když je to tak tenký povrch, uvidíme co na to ostatní ;)
Uživatelský avatar
Jaruš
Globální moderátor
Globální moderátor
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 5310
Obrázky: 484
Registrován: 16. duben 2010, 18:10
Zůstatek v hotovosti: 7816.51
Bydliště: Vilémovice - okr.Blansko
Věk: 41
Křestní jméno: Jaroslava
Specializace: Lehárko v lese :-)

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod OlgaC » 11. duben 2016, 22:41

No, tam je napsáno, že je to obmazané máslovým krémem. Šlehačka praská a nevypadá to pár hodinách hezky. Stačí jen tenounká vrstva toho másla a nejdřív bych tedy tím mascarpone domázla do rovna boky, když to bude zahlazené do roviny jako na fotce, nechala vychladit a pak obmázla pudinkovomáslovou tenkou vrstvou.
Zeptejte se, poradím, třeba o tom něco vím.
Pokud si nevíte s čímkoli rady, napište SZ, ráda pomůžu.
Uživatelský avatar
OlgaC
Globální moderátor
Globální moderátor
Těžký závislák
Těžký závislák
 
Příspěvky: 22790
Obrázky: 6308
Registrován: 24. březen 2009, 13:36
Zůstatek v hotovosti: 1042.92
V bance: 17084.60
Bydliště: Hradec Králové
Věk: 52
Křestní jméno: Olina
Specializace: figurky, krajinkové terénní dorty, stavbičky

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod Lucquie » 12. duben 2016, 19:32

Děkuju za Vaše rady. Ještě by mě zajímalo, jak takový dort připravit k přepravě?
Lucquie
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 35
Registrován: 25. únor 2013, 20:49
Zůstatek v hotovosti: 109.09
Věk: 26
Křestní jméno: Lucie

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod Jaruš » 12. duben 2016, 20:04

O pár příspěvků výš se toto řešilo, no já bych k přepravě napsala asi blbě, ale počti si ;)
Uživatelský avatar
Jaruš
Globální moderátor
Globální moderátor
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 5310
Obrázky: 484
Registrován: 16. duben 2010, 18:10
Zůstatek v hotovosti: 7816.51
Bydliště: Vilémovice - okr.Blansko
Věk: 41
Křestní jméno: Jaroslava
Specializace: Lehárko v lese :-)

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod Natalie » 20. duben 2016, 19:49

Super,našla jsem,co jsem hledala :-), za měsíc dělám tento dort na svatbu a měla jsem z toho bobky :-(,už nemám :-), včak ono to nějak dopadne,že ?
Uživatelský avatar
Natalie
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 9843
Obrázky: 3015
Registrován: 23. květen 2009, 16:09
Zůstatek v hotovosti: 536.43
V bance: 3853.19
Bydliště: Náchod-Běloves
Věk: 55
Křestní jméno: Iva
Specializace: tvořím od každého něco ...

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod sobotkova25 » 21. duben 2016, 06:11

Ivi,taky mám dělat dva v červnu,no uvidím,hlavně aby bylo ovoce. :)
Uživatelský avatar
sobotkova25
Pečený(á)-vařený(á)
Pečený(á)-vařený(á)
 
Příspěvky: 14421
Obrázky: 1688
Registrován: 27. duben 2010, 14:18
Zůstatek v hotovosti: 1279.56
V bance: 722.37
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Věk: 64
Křestní jméno: Milena
Specializace: začátečník samouk

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod Niky » 21. duben 2016, 11:54

Na mě čeká 5.9. pořád se rozmýšlím, jestli ano či ne. Obavy - oschne, nebude vláčný, nebude držet. Má být třípatrák :-(
Uživatelský avatar
Niky
Stálice
Stálice
 
Příspěvky: 3707
Obrázky: 355
Registrován: 24. březen 2009, 14:54
Zůstatek v hotovosti: 104.16
V bance: 1494.84
Bydliště: Nasavrky, okres Chrudim
Věk: 54
Křestní jméno: Veronika
Specializace: peču ráda

Re: Naked cake - nahý dort

Nový příspěvekod Jaruš » 21. duben 2016, 12:04

A víš že jsem si na tebe Verčo vzpomněla- dělala jsem teď čokoládový dort s marscapone a tím že v tom korpusu byla čokoláda- tak byl hutnej a úplně ideální na naháče, bylo mi ho až škoda potahovat, páč vypadal vyloženě hezky- jen tak naplněný ;)
Uživatelský avatar
Jaruš
Globální moderátor
Globální moderátor
Zabydlený(á)
Zabydlený(á)
 
Příspěvky: 5310
Obrázky: 484
Registrován: 16. duben 2010, 18:10
Zůstatek v hotovosti: 7816.51
Bydliště: Vilémovice - okr.Blansko
Věk: 41
Křestní jméno: Jaroslava
Specializace: Lehárko v lese :-)

Další

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

  • Uživatelské galerie
Arielll • Jarunkabraz
Chcete zde být uvedeni?