• Uživatelské galerie V.I.P.
 Arielll
Chcete zde být uvedeni?

Co nového v e-shopu Zdravý jedlík.cz

Samostatná poradna pro tento druh pečení

Moderátor: OlgaC

Pravidla fóra
Nezapomínejte výstižně pojmenovat název tématu.
Témata pojmenovaná např: "Prosím pomoc" nebo "Potřebuji poradit" mohou být bez dalších upozornění vymazána.
!! Než se zeptáte: zkusili jste nejprve funkci HLEDEJ (vpravo nahoře)?. Je velice obtížné odpovídat stále dokola na ty samé otázky, které jsou již na fóru dávno zodpovězeny.
A jste v poradně, každý pochopí, že chcete poradit. Není tedy nutné to v nadpisu zdůrazňovat.

Co nového v e-shopu Zdravý jedlík.cz

Nový příspěvekod Arielll » 6. květen 2016, 09:33

Nový e-shop Zdravého jedlíka najdete na adrese http://www.zdravyjedlik.cz.

Rádi bychom pro Vás vytvořili trochu jiný obchod. Takový, ve kterém najdete něco navíc než v běžných e-shopech se zdravou výživou.

Základ tvoří výrobky, které dobře znáte, ale ještě jsme Vám přidali takové zboží, co se trochu odlišuje.



Uvítáme Vaše nápady ohledně sortimentu. Pokud Vám v naší nabídce něco chybí, zde je to pravé místo, kde o tom napsat. Budeme se snažit budovat skladbu zboží dle Vašich požadavků.
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8963
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.01
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 45
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky

Re: Co nového v e-shopu

Nový příspěvekod Arielll » 6. květen 2016, 09:47

Zdravý jedlík by Vám rád nabídl výborné Makedonské tahini, které najdete v sekci Ořechové pasty a pomazánky.



Sezamový krém, Tahini bez soli, je vyroben z čerstvě opražených a rozemletých sezamových semínek. Tahini je pasta vyrobená ze sezamových semínek (bílých nebo neloupaných) a kromě přídavku soli u solených variant neobsahuje žádné další složky.
Nejčastěji bývá spolu s cizrnou, citronem, česnekem a dalšími ingrediencemi součástí pokrmu hummus a nebo jako omáčka do falafelu. Typickou cukrovinkou, v které nesmí tahini chybět je sezamová chalva. Může také sloužit jako součást dresinků do salátů, slouží k zahuštění polévek, lze použít jako marináda na grilované maso, jako pomazánka, je možné ji použít například při pečení do různých druhů moučníků či cukroví a nebo dokonce jako náhražka másla.
Nebo smíchejte nesolené tahini s medem a použijte jako sladkou pomazánku, dále pak k namazání na chléb, sušenky, crackery, do omáček.


Sezamová pasta tahini obsahuje mnoho zdraví prospěšných látek jako například vysoké množství vitamínu E, vitamíny B1, B2, B3, B5 a B15. Je bohatá na minerály jako jsou například fosfor, draslík, zinek, lecitin, hořčík a železo. Je označována za jeden z nejlepších zdrojů vápníku, obsahuje údajně dokonce více bílkovin, než většina ořechů.
Pomáhá při detoxikaci jater, zabraňuje anémii, je snadně stravitelná, obsahuje vysoké množství nenasycených tuků a je vhodná při hubnutí. Je doporučována také při onemocnění sliznice, nehtů, vlasů, pomáhá udržovat zdravou kůži, zvyšuje imunitu a zlepšuje látkovou výměnu.
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8963
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.01
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 45
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky

Re: Co nového v e-shopu

Nový příspěvekod Arielll » 8. květen 2016, 22:59



Bezinkový sirup má temně bordó barvu. Chuť bezinkového sirupu je specifická. Tajemně hluboká s jemným tónem kyselinky a lehkým nádechem kávy. Sirup je skvělým společníkem při dochucení různých dezertů, krému, kaší. Pro svou neotřelou chuť a nádhernou barvu. Chutná v nápojích jak teplých, studených. Tvořte, vymýšlejte!
Míchané nápoje raději slaďte sirupem místo cukru, který se špatně rozpouští a nápoje kalí. Nápoje jsou pak jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.

Ručně a šetrně vyráběný sirup z plodů černého bezu v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.

Složení: řepný cukr max. 61%, voda, černý bez plody min. 14%, rozpustná káva max. 0,1% (obsah kofeinu méně než 0,0001%), kyselina: kyselina citronová.

Doba trvanlivosti 12 měsíců. Po otevření skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce a do 4 týdnu spotřebovat. Před otevřením protřepat.
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8963
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.01
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 45
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky

Re: Co nového v e-shopu Zdravý jedlík.cz

Nový příspěvekod Arielll » 11. květen 2016, 14:53



Sypká směs na přípravu vanilkových krémů a náplní dezertů.


Příprava: z odměřeného mléka (300 – 350 ml) odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 60 – 100 g cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stalého míchání vaříme asi 2 minuty (do zhoustnutí). Za stálého míchání vychladíme na pokojovou teplotu. Změklé máslo nebo rostlinný tuk, cca 250 g, našleháme elektrickým šlehačem. Po částech přidáme uvařený Krémamyl a zašleháme do hladka. Hotovým krémem plníme dorty rolády a řezy.


Složení: kukuřičný škrob, aroma, barviva: riboflavin, karoteny
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8963
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.01
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 45
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky

Re: Co nového v e-shopu Zdravý jedlík.cz

Nový příspěvekod Arielll » 12. květen 2016, 21:45

Jestli si chcete opravdu pochutnat na čokoládě zkuste

Bílá čokoláda s kiwi bez cukru 75 g Torras bezlepkové




Je bez cukru slazená maltitolem. Maltitol je sladidlo, stabilizátor, emulgátor a zvlhčující látka v potravinách. Používá se k nahrazení sacharózy. Jeho sladkost dosahuje cca 75 - 90% sladkosti sacharózy, ale obsahuje poloviční energii. Stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě. Nezpůsobuje kažení zubů. Část cukerného alkoholu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě.
Uživatelský avatar
Arielll
Administrátor
Administrátor
Zdomácnělý(á)
Zdomácnělý(á)
 
Příspěvky: 8963
Obrázky: 2483
Registrován: 14. únor 2009, 22:48
Zůstatek v hotovosti: 7342.01
V bance: 8053.37
Bydliště: Praha
Věk: 45
Křestní jméno: Marcela
Specializace: figurky


Zpět na Perníčky a vánoční cukroví

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

  • Uživatelské galerie
Arielll • Jarunkabraz
Chcete zde být uvedeni?